Design hoedenlamp van OYOY nu verkrijgbaar als draagbaar

15 juli 2024
Design hoedenlamp van OYOY nu verkrijgbaar als draagbaar
De 'Hatto' verlichtingscollectie maakt alle designliefhebbers enthousiast omdat ze zowel een stijlvolle als mooie esthetiek vertoont door haar strakke design terwijl ze de ruimte verrijkt met aangename verlichting. De serie omvat zowel hanglampen als tafellampen en wordt vooral gekenmerkt door de brede kap, die ook zijn naam aan de serie ontleent en de karakteristieke vorm van Japanse strohoeden nabootst.

De tafellampen hebben een compacte, cilindrische voet, waardoor ze er paddenstoelachtig en organisch uitzien, en hebben allemaal een gedesatureerde kleur met een matte glans die een elegant tegenwicht vormt voor moderne en minimalistische interieurstijlen. De kap stuurt het licht naar beneden in een directe downlight, waardoor een prachtige ring rond de lamp ontstaat en het mooie ontwerp nog meer wordt benadrukt. Dit type accentlamp is geweldig om de algemene verlichting in de kamer aan te vullen, of het nu de woonkamer of de slaapkamer is. Als kers op de taart is de lamp voorzien van fijne messing details die de esthetische waarde van de lamp verfijnen en haar een tijdloos tintje geven dat de moderne en tot in detail gereduceerde designtaal prachtig aanvult.

Nu is de prachtige lamp echter ook verkrijgbaar in een draadloze versie met een ingebouwde LED-lichtbron en een batterij, zodat je in elke kamer van je huis kunt genieten van het licht van de lamp. Met de ingebouwde dimfunctie kun je de intensiteit van het licht op drie niveaus instellen, zodat je altijd het juiste licht hebt voor elke kamer, elk moment en elke gelegenheid.

De draagbare tafellampen zijn verkrijgbaar in vier prachtige kleurvarianten, die je ook vindt bij alle andere geweldige modellen uit de Hatto-serie van OYOY hier.