Breng veelzijdige verlichting en stijlvol design in elke kamer met de Metropole Deluxe Wandlamp van Halo Design.

18 juli 2024
Breng veelzijdige verlichting en stijlvol design in elke kamer met de Metropole Deluxe Wandlamp van Halo Design.
De getalenteerde ontwerper wordt gekenmerkt door zijn vermogen om met weinig, zorgvuldig gekozen details een expressief lampontwerp te creëren. Een ontwerp dat met stijlvolle eenvoud en minimalistische precisie persoonlijkheid en karakter in het interieur weet te brengen. Een ontwerp dat eenvoudig lijkt, maar toch in het oog springt en een blijvende indruk achterlaat. Dit zijn de kwaliteiten die de moderne Metropole verlichtingsserie kenmerken, ontworpen door de autodidactische Deense ontwerper Michael Waltersdorff, die in 1994 op 18-jarige leeftijd het verlichtingsbedrijf Halo Design oprichtte. Sinds de oprichting van Halo Design heeft Waltersdorff onvermoeibaar gewerkt aan het creëren van prachtige lampmodellen met een moderne expressie en Scandinavisch minimalisme als zijn rolmodel. Als je nieuwsgierig bent naar Waltersdorffs andere creaties, kun je die hier vinden.

Scandinavisch minimalisme is een kenmerk van de Metropole-serie, die zoals de naam al doet vermoeden een zeer modern en stedelijk ontwerp heeft. De lampen worden gekenmerkt door een neutraal kleurenschema en een asymmetrische kap die iets uitwaaiert aan de kant die naar de kamer is gericht voor een optimale lichtverdeling. Als je alle lampen uit de serie wilt zien, kun je ze hier vinden.

De wandlampen uit de Metropole-serie vallen op door hun gedraaide frames die een prachtige draai geven aan het iconische ontwerp. Zowel het frame als de kap kunnen worden gekanteld om de lichtrichting nauwkeurig aan te passen, waardoor de Metropole Deluxe wandlamp de perfecte leeslamp is. Je kunt de kap ook naar de muur laten wijzen voor een harmonieuze, indirecte accentverlichting. De wandlamp is verkrijgbaar in drie verschillende maten zodat er voor elke kamer een passende lamp is, allemaal in een moderne zwarte afwerking waardoor hij gemakkelijk te integreren is in het interieurontwerp van de kamer.

Bekijk hier de Metropole Deluxe wandlamp in alle versies.