VIER NIEUWE KLEUREN VOOR DE CARAVAGGIO HANGER VAN FRITZ HANSEN

19 september 2024
VIER NIEUWE KLEUREN VOOR DE CARAVAGGIO HANGER VAN FRITZ HANSEN
Ben je op zoek naar een hanglamp die Deense kwaliteit en tijdloos design combineert? Dan is er goed nieuws voor je. Fritz Hansen heeft zojuist vier nieuwe kleuren gelanceerd voor de iconische Caravaggio™ hanglamp, ontworpen door de bekende Deense ontwerpster Cecilie Manz. De nieuwe kleuren - Matt Warm Grey, Matt Dusty Green, Matt Patina Green en Matt Rusty Red - voegen een frisse en moderne look toe aan de toch al populaire lamp.

De Caravaggio™ lampen hebben de status van een echt designicoon bereikt. Cecilie Manz is erin geslaagd om een tijdloos silhouet een moderne twist te geven, waardoor de lampen geschikt zijn voor zowel de werk- als de eethoek. De gebogen kap van het P2-model laat het licht zachtjes naar buiten vallen, waardoor in elke ruimte een comfortabele en functionele verlichting ontstaat.

Met de nieuwe kleuren kun je je inrichting nog preciezer aanpassen. Mat Warm Grijs voegt een subtiele elegantie toe, terwijl Mat Stoffig Groen een rustig en natuurlijk gevoel in de kamer brengt. Matte Patina Green voegt een vleugje vintage charme toe en Matte Rusty Red zorgt voor een warme en rustieke sfeer. Welke kleur je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een hanglamp van hoge kwaliteit krijgt die ontworpen is om jarenlang mee te gaan.

Fritz Hansen staat bekend om zijn compromisloze benadering van kwaliteit en design, en de Caravaggio™ hanglampen zijn daarop geen uitzondering. Met deze nieuwe kleuren kun je nu een lamp krijgen die niet alleen aan je verlichtingsbehoeften voldoet, maar ook als stijlvol designelement in je huis dient.

Ben je klaar om je verlichting te upgraden met een van de nieuwe Caravaggio™ hanglampen van Fritz Hansen?

Bekijk hier de spannende nieuwe kleuren en de rest van het Caravaggio assortiment!