Normann Copenhagen introduceert drie nieuwe, unieke kleuren in de Porta-serie

17 oktober 2024
Normann Copenhagen introduceert drie nieuwe, unieke kleuren in de Porta-serie
Normann Copenhagen blijft innoveren op het gebied van moderne verlichting en breidt nu de populaire Porta-serie uit met drie nieuwe kleuren, waaronder rood, bruin en groen. Deze elegante kleuren voegen een frisse wind toe aan de toch al stijlvolle en functionele collectie draagbare lampen die ontworpen zijn om in elk huis te passen.

De Porta lamp van Normann Copenhagen staat bekend om zijn eenvoudige maar geraffineerde constructie. Hij bestaat uit een kap die rust op een robuuste, cilindervormige voet gemaakt van ABS kunststof en een witte acryl diffuser die zorgt voor een aangename en gelijkmatige verlichting. De lamp is ontworpen met een siliconen kraag die ervoor zorgt dat de lamp stabiel staat op elk oppervlak, waardoor hij bijzonder flexibel en veelzijdig is.

Met de drie nieuwe kleuren geeft Normann Copenhagen je de mogelijkheid om een persoonlijk tintje aan je interieur te geven. De nieuwe rode kap kan fungeren als een kleurrijk accent in een minimalistische ruimte en een gevoel van warmte en energie geven. De bruine kleur past perfect in een meer natuurlijke en aardse omgeving en voegt diepte en rust toe. De groene versie is een frisse wind die prachtig past in zowel moderne als klassieke interieurs en een rustgevende sfeer creëert waar je hem ook neerzet.

De Porta lamp is niet alleen een mooi designdetail, maar kan dankzij de draagbare functionaliteit ook gemakkelijk worden verplaatst en naar behoefte in verschillende kamers worden gebruikt. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als bedlampje, hem meenemen naar de tuin op zomeravonden of hem op de plank in de woonkamer zetten om een gezellige sfeer te creëren. Dankzij het snoerloze ontwerp kun je hem gemakkelijk van kamer naar kamer verplaatsen en met een batterijlevensduur tot 20 uur kun je er zeker van zijn dat hij uren blijft branden, waar je hem ook gebruikt.

Met het nieuwe kleurenpalet van Normann kun je de Porta lamp nu perfect afstemmen op jouw stijl en huis. Of je nu houdt van de warme rood- en bruintinten of de voorkeur geeft aan koeler, verfrissend groen, de Porta lamp van Normann Copenhagen voegt zowel functionaliteit als esthetiek toe aan je interieur.

Bekijk hier de nieuwe en bestaande draagbare Porta tafellampen van Normann Copenhagen